monogràfic d’art tèxtil per nens i nenes

For
Museu del Tapís Contemporani, Casa Aymat
Description

MONOGRÀFIC D’ART TÈXTIL

El monogràfic pretén apropar als nens i nenes a l’art experimental, en el qual no hi ha cap frontera entre les disciplines artístiques, l’interessant és poder crear sense etiquetar la peça. Tots els participants van utilitzar un record infantil, no importava com, solament que fos important per a ells i elles. I a partir d’aquí es desencadena el projecte creatiu.

Ha estat una experiència magnífica per a tots, i vull donar les gràcies al Museu del Tapís de Sant Cugat i a totes les persones que han fet possible la realització d’aquest monogràfic tèxtil i, per descomptat, als petits artistes pel seu gran interès.

PETITS ARTISTES

IZASKUN
“Fa un temps vaig anar a la platja amb els meus pares i germans a Sant Pol de Mar. M’ho vaig passar molt bé, sempre ho recordaré!! Al costat hi havia un bosc, i hi vaig anar a jugar”

VÍCTOR
“L’any passat vaig anar a València. el primer dia em vaig despertar per un soroll que venia de fora, eren ocells. Els dies següents vaig visitar: el Museu de les Arts i les Ciències, l’Oceanogràfic, etc.”

CARLA
“Un dia quan era petita la meva mare va posar un quadre al menjador de casa i la gent deia que era jo, però en realitat era la meva mare de petita. Era clavada a mí quan era petita!”

MARTA
“Me’n recordo de quan vaig anar a la Warner Bross de Madrid amb el meu pare, m’ho vaig passar molt bé”

ALÈXIA
“Tinc una copa perquè vaig guanyar una cursa”

RICARD
“El meu padrí que viu a Mèxic, un Nadal va venir i com que mai el puc veure em vaig posar molt content, i penso que aquest és el meu record”

NIL
“El Tió em va cagar una pista del Doctor Calavera”

XÈNIA
“El Tió em va cagar roba per les nines”

MARINA i CAROL

                         Creat i dirigit per Montserrat Pérez
Type
multidisciplinària