en Cintura

For
Escola Superior de Disseny i Art, llotja
Description

En Cintura
Proposa una visió multidisciplinària a través d’un conjunt de peces que parlen de la cintura en diferents contexts.

A partir d’un projecte personal de Montse Pérez en el qual es reflexiona sobre els aspectes que emboliquen l’univers femení més enllà de tenir o no tenir cintura. Aquest es transforma en un projecte col•lectiu mitjançant un taller creatiu impartit en l’escola Superior de Art i Disseny Llotja, on les participants aporten noves sensibilitats.

S’analitza el concepte de la cintura per nou dones, el resultat del procés és un conjunt de peces personals unides per un mateix llenguatge expressiu: l’amor al TEIXIT. En totes elles fa la seva aparició amb major o menor mesura, però sempre sigil•losament present.

Aquestes obres unides a les meves pròpies, li donen al projecte una mirada global i un discurs totalment distanciat entre si, és precisament el que a mi m’interessava crear. En cintura resulta tenir tants matisos per on abordar-lo que em va ser impossible tancar-lo amb la meva visió, vaig tenir la necessitat de donar-li aquesta mirada plural per generar altres discursos.

Participants del taller

Alkistis Papagianni
Barbara Grosskopf
Eila Alonso
Idoia Pallarès
Irma Arquer
Laura Aragón
Victoria Más
Yvette Larrañaga

Creació, direcció i comissariat: montse pérez

Type
Projecte seleccionat per dues exposicións. Propera inauguració Farinera del Clot 26 d’Abril i Casa Elizalde 3 de Juliol del 2012